Schilderij kopen

Het aanbod van de schilderijen te koop vindt u per kunstschilder via de speciale thema-pagina’s of via de pagina alle schilderijen. Wilt u een schilderij kopen uit onze galerie dan kunt u contact opnemen of het contactformulier invullen. Wij verkopen schilderijen uit eigen collectie en in consignatie. U kunt er voor kiezen om het schilderij op te halen of te laten verzenden. Er zijn een aantal schilderijen die, door de afmeting, niet verzonden kunnen worden. Wij zullen u bij de bevestiging daarover informeren. Er bestaat ook de mogelijkheid om een schilderij in opdracht te laten maken.

Schilderijen kopen of bekijken in Noordwijk

Hoewel wij ons uiterste best doen de foto’s zo duidelijk mogelijk af te beelden heeft u wellicht behoefte om, alvorens definitief over een aankoop te beslissen, het gewenste schilderij in het echt te bekijken. Het inschatten van de werkelijke afmeting is soms wat lastig. Het schilderij is in het echt nog veel mooier.

BTW:
Op onze prijzen wordt géén BTW geheven in verband met een door de belastingdienst verleende vrijstelling.

Géén verzendkosten:
Wilt u via de website een schilderij kopen dan nemen wij bij verzending binnen Nederland de verzendkosten voor onze rekening. Het schilderij zal na ontvangst van uw betaling verzekerd naar u toegezonden worden.

Verkocht?
Is het door u gewenste schilderij inmiddels verkocht? Soms wil de kunstschilder dan voor u in opdracht een vergelijkbaar werk maken. Daarbij kunt u desgewenst ook een afmeting naar keuze aangeven. Mailt u uw wensen door en wij verzorgen voor u een prijsopgave.

Laat onze schilderkunst u inspireren ...

Aan de rand van het fraaie Landgoed Offem, langs het water, is onze galerie aan huis gelegen. Er zijn schilderijen te koop van bekende kunstschilders uit Nederland, België en Frankrijk. Wij selecteerden voor u een aantal kunstschilders met ieder een eigen stijl, zoals fijnschilders, surrealisten en een impressionist. Stelt u zich eens voor dat u elke dag kunt genieten van het schilderij waar u blij van wordt...

Schilderij kopen?

Het is heel eenvoudig om het schilderij waar u naar op zoek bent te vinden. In de 'zoekbalk' typt u een trefwoord in en u krijgt gelijk een overzicht van de schilderijen die aan uw wens voldoet. Een schilderij kopen in onze galerie kan online, maar natuurlijk kunt u ook onze galerie bezoeken. Wij exposeren doorlopend een groot aantal schilderijen welke u in het echt kunt bekijken. Wilt u een schilderij in opdracht laten maken, ook dan is ArtBoutique hét adres voor realistische fijnschilderkunst

Realistische schilderijen te koop

Onze collectie schilderijen omvat verschillende stijlen aan schilderkunst. Het loopt uiteen van fijnschilderkunst tot impressionisme met soms een keer een uitstapje naar het surrealisme.

Ruime collectie schilderijen

De speciale collecties zijn gebaseerd op aparte thema's zoals : Wildlife schilderijenSchilderijen van schepenWinterlandschap schilderijenKoeien schilderijenSchilderijen van oud Noordwijk en omstrekenOldtimer schilderijenRealistische schilderkunst en Schilderij van bloemen. Onze speciale collectie "Realistenpalet" is een verzameling van verschillende realisten. Wilt u een schilderij kopen uit deze collecties, of zoekt u bijvoorbeeld een winterlandschap kies dan direct de juiste categorie.

Sparen of investeren in schilderkunst?

Op een gemiddelde spaarrekening ontvangt u tegenwoordig 0,5% rente. Komt uw vermogen in box 3 boven de vrijstelling uit, dan betaalt u over het meerdere 1,2% belasting. Per saldo verliest u 0,7% rente! Dan is het wel héél aantrekkelijk om te investeren in schilderkunst. Uw kostbare bezit is vrijgesteld in box 3 én u kunt er dagelijks van genieten!

Schilderij kopen of bekijken in Noordwijk

U bent van harte welkom, na telefonische afspraak, voor een bezoek aan onze galerie.
Bel 071-3618754, er zijn prachtige realistische schilderijen te koop!

  Gratis verzending

Wij zorgen voor gratis verzending naar een adres binnen Nederland.

 

  Schilderij in opdracht

Mail ons uw wensen er is meer mogelijk dan u denkt!

 

  Schilderkunst is kostbaar bezit

Investeren in schilderkunst is dagelijks genieten.

 

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.