Schilderij in opdracht

Heeft u er wel eens aan gedacht om een kunstschilder schilderij in opdracht te laten maken? Voor uzelf of als cadeau voor een goede vriend, familielid of zakenrelatie.

Schilderij in opdracht laten maken

Er wordt geschilderd aan de hand van de door u aangeleverde foto's. U kunt denken aan een dierbare plek in de plaats waar u woont, of vroeger woonde, een portretschilderij van iemand die u lief is of een schilderij van uw huisdier. Een schilderij met bloemen of bloemenschilderij van uw mooiste bloem. Uw favoriete voetballer in actie of een collage met een "levensloop" van uw bedrijf of zakenrelatie. Bekijk op deze pagina de afbeeldingen van schilderijen die in opdracht zijn geschilderd. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt!

Meer weten over de mogelijkheden van uw eigen schilderij in opdracht?
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 

 

Uw eigen schilderij in opdracht, u kunt het zelf verzinnen...

Er zijn bij ArtBoutique enkele kunstschilders die graag voor u een schilderij in opdracht maken. Op het vragenformulier kunt u uw wensen aangeven. Dan zullen wij voor u het contact leggen met de kunstschilder die wij daarvoor selecteren en u vrijblijvend een prijsopgave mailen. Wij ontvangen graag alvast één of meerdere afbeeldingen van het gewenste onderwerp. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het onderwerp en de afmeting van het schilderij. U kunt al een schilderij in opdracht laten maken vanaf € 500,–.

Grotere afmetingen…

U heeft bijvoorbeeld een mooi schilderij in onze galerie gezien maar de afmeting is (te) klein. Dan kunt u bij ons door de kunstschilder een groter schilderij in opdracht laten maken. Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor…

Een reproduktie op maat…

Het is ook mogelijk een reproduktie te laten maken van een beroemd werk van Rembrandt, Rubens, Mesdag, B.C. Koekkoek, Vermeer, Schelfhout, Frans Hals etcetera. Wij beschikken over een groot bestand met afbeeldingen van schilderijen van beroemde meesters. Bij ArtBoutique worden de reprodukties gemaakt door Hollandse kunstschilders. Wij werken samen met meesterschilders die met de grootste zorg een waardevolle reproduktie verzorgen.

Vraagt u gerust een vrijblijvend voorstel als u een schilderij in opdracht wilt laten maken.
Bel 071 - 3618754 of mail ons.

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Word ArtFollower


Word gratis ArtFollower en ontvang met regelmaat onze ArtBoutique-Info. U blijft dan op de hoogte van nieuwe schilderijen, aanbiedingen, informatie over exposities en wetenswaardigheden over onze kunstschilders. ArtFollowers worden bovendien uitgenodigd voor de VIP-preview avonden bij exposities. Meld u hier aan.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding als ArtFollower onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.

ArtBoutique