Bezoek een expositie

In onze galerie is er een doorlopende expositie te bekijken. Belt u gerust voor een afspraak. Een bezoek in het weekend of 's avonds is mogelijk. De meeste bezoekers verbazen zich over het ruime aanbod aan schilderijen en genieten volop. Wanneer u van plan bent om een bezoek aan Texel te brengen, vergeet dan niet om naar Ecomare te gaan. Daar kunt u de indrukwekkende schilderijen uit de oceaan-collectie van Rob van Assen bewonderen.

Expositie John Wassenaar in Museum Gouda

Expositie 'Op Scherp' in Museum Gouda van 4 juli t/m 22 oktober 2017 met schilderijen van John Wassenaar.

Op uitnodiging van Museum Gouda exposeren vier kunstenaars elk één of meerdere objecten uit de grote collectie van het Museum. John Wassenaar schilderde speciaal hiervoor een antiek hobbelpaard. Daarnaast zullen er een groot aantal van zijn schilderijen tentoongesteld worden.

Foto-realisme is zijn passie. Ook de nieuwste schilderijen van zijn hand zijn te bewonderen. Hij schildert uiteenlopende onderwerpen tot in de kleinste details. Naast natuur en straatbeeld schildert hij graag karakteristieke mannen en fraaie spiegelingen.

Openingstijden; dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX  Gouda
Tel. 0182-331000
www.museumgouda.nl

Expositie van ArtBoutique

Er is in onze galerie een permanente expositie met schilderijen van:

  • Rob van Assen
  • John Wassenaar
  • Jan Nederlof
  • Arnold de Lange
  • Paul Vereecke
  • Jan van den Brink
  • Peter van den Borne
  • Leo van den Ende
  • Léon van der Linden
  • Vécu

U bent van harte welkom na een telefonische afspraak
Hogeweg 55
2201 AN Noordwijk
Tel: 071-3618754

Expositie in Ecomare

De oceaan-collectie van Rob van Assen behelst 99 schilderijen van alle bekende walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving. De expositie in Ecomare is doorlopend en elke dag van 09.00 - 17.00 uur.

In de indrukwekkende Walviszaal worden doorlopend een aantal schilderijen van de oceaan-collectie van Rob van Assen tentoongesteld. Het is zeker de moeite van een bezoekje aan Texel waard!

Ecomare
Ruijslaan 92
1796 AZ  De Koog Texel
Tel: 0222-317741

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.