Bezoek een expositie

In onze galerie is er een doorlopende expositie te bekijken. Belt u gerust voor een afspraak. Een bezoek in het weekend of 's avonds is mogelijk. De meeste bezoekers verbazen zich over het ruime aanbod aan schilderijen en genieten volop. Wanneer u van plan bent om een bezoek aan Texel te brengen, vergeet dan niet om naar Ecomare te gaan. Daar kunt u de indrukwekkende schilderijen uit de oceaan-collectie van Rob van Assen bewonderen.

Expositie 25 en 26 november 2017

Kom Kunst Kijken en Genieten!

Binnenkort organiseren wij een expositieweekend in de uit 1926 daterende Vinkenlaankerk in Noordwijk. Een sfeervolle omgeving om een deel uit de omvangrijke collectie schilderijen te exposeren.

De te exposeren collectie omvat schilderijen van zeven geselecteerde hedendaagse kunstschilders. Tijdens het expositie weekend zullen enkele kunstschilders persoonlijk aanwezig zijn.

Openingstijden
Zaterdag 25 en zondag 26 november 2017
van 11:00 tot 17:00 uur

Vinkenlaankerk Noordwijk
Achterzeeweg 1
Noordwijk

Expositie van ArtBoutique

Er is in onze galerie een permanente expositie met schilderijen van:

  • Rob van Assen
  • John Wassenaar
  • Jan Nederlof
  • Arnold de Lange
  • Paul Vereecke
  • Jan van den Brink
  • Peter van den Borne
  • Leo van den Ende
  • Léon van der Linden
  • Vécu

U bent van harte welkom na een telefonische afspraak
Hogeweg 55
2201 AN Noordwijk
Tel: 071-3618754

Expositie in Ecomare

De oceaan-collectie van Rob van Assen behelst 99 schilderijen van alle bekende walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving. De expositie in Ecomare is doorlopend en elke dag van 09.00 - 17.00 uur.

In de indrukwekkende Walviszaal worden doorlopend een aantal schilderijen van de oceaan-collectie van Rob van Assen tentoongesteld. Het is zeker de moeite van een bezoekje aan Texel waard!

Ecomare
Ruijslaan 92
1796 AZ  De Koog Texel
Tel: 0222-317741

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.