Klanten vertellen over ArtBoutique


Zee komt weer tot leven...
 

Mijn “carrière” begon op zee en ik heb acht jaar rond de wereld gevaren. Altijd blijft de zee trekken en doet me wegdromen.

Meer dan een jaar heb ik op internet gezocht naar een mooi schilderij, waarin ik een stukje van mijn herinneringen terug kan vinden.

Uiteindelijk terecht gekomen bij een paar prachtige werken van Rob van Assen en contact gezocht met Peter Zuidhoek van ArtBoutique. Edith en Peter hadden enkele werken van Rob gereed gezet en al snel voelde ik me aangetrokken tot twee hele mooie schilderijen.

Het was voor het eerst dat ik echt een kunstwerk heb gekocht, maar alles voelde zeer vertrouwd, alsof ik nooit anders had gedaan.

Ik kan nu thuis elke dag genieten met mijn huisgenoten van de schoonheid en de dreiging van een stukje geschiedenis waar ik zelf deel van was.

Dank Peter, Edith en Rob!!

Hielke Nobel


Allerhartelijkst ontvangen
 

Op zoek naar een mooi schilderij als cadeau over en weer voor ons 50-jarige huwelijk kwamen we terecht bij ArtBoutique in Noordwijk.

We hadden natuurlijk de aangeboden schilderijen al bekeken op de website maar waren toch onder de indruk van de grote verzameling prachtige doeken die we in de expositieruimte konden bekijken.
De ontvangst door Peter en Edith Zuidhoek was allerhartelijkst en mede door hun deskundige advies en meedenken gingen we naar huis met een mooi schilderij van Leo van den Ende, te weten een Amsterdams tafereel i.c. zicht op de Montelbaanstoren. We zijn er erg blij mee.

Als kers op de taart konden we ook nog - dat was niet gepland - kennismaken met Leo van den Ende himself die het boek over hem en zijn werk, dat we meekregen, persoonlijk signeerde. Het was de reis van onze woonplaats Apeldoorn naar Noordwijk alleszins waard!

Ina en Rob Jerphanion


Trots en blij
 

Net mijn nieuwe schilderij binnen. Ik ben er erg trots op en blij mee. Een echte 'Leo van den Ende' en mijn aandenken aan 22 jaar wonen in Voorhout.

Galerie ArtBoutique heeft me heel goed geholpen met de keuze. Dank je wel Peter.

Gerard Mulder


Met passie geholpen


Ik ken Galerie ArtBoutique inmiddels een aantal jaren. Iedere keer word ik met dezelfde passie en gedrevenheid geholpen.
Geen moeite is teveel om goed te adviseren, ook over inlijsten. 

Ik merk dat de eigenaren ook genieten als wij blij zijn met weer een mooi werk. Top!
Erik-Jan Verdegaal


Opdracht helemaal naar wens...

Ik heb heel goede ervaringen met ArtBoutique. Was op zoek naar een kunstschilder voor een schilderij in opdracht en ArtBoutique wist mij snel aan de juiste kunstschilder te helpen. Er was een fijne, heldere communicatie, duidelijke afspraken en merkbaar liefde voor het vak. Het resultaat was helemaal naar wens!
Wouter Vastenhout


Wij zijn heel tevreden...


Wij wilden graag een mooie foto van ijspret op de Kinderdijk op het doek laten vereeuwigen. Met dat idee zijn we op zoek gegaan naar een schilder.

De website van ArtBoutique sprak ons gelijk erg aan. Nadat we contact hadden gelegd, bleken de opdrachten ook betaalbaar te zijn. Om een goede indruk te krijgen van wat we precies wilden, zijn we in de galerie gaan kijken. We werden erg gastvrij ontvangen door Peter en Edith en dit heeft ons heel goed geholpen om de juiste keuzes te maken. We hebben de verschillende werken van meerdere schilders kunnen bekijken. Marc Lamers was de kunstschilder die het beste aan onze wensen kon voldoen.

We hebben onze opdracht heel gedetailleerd kunnen bespreken en daarna kunnen plaatsen. Vervolgens werden we op de hoogte gehouden omtrent de voortgang en de levering van het doek. Op de verwachte termijn kregen we een foto van het doek met de vraag of dit aan onze wensen voldeed. Voor ons was het direct raak – een prachtig schilderij! In het echt bleek deze nog mooier, we zijn erg geslaagd!

Peter heeft ons ook nog geholpen bij het laten maken van een handgemaakte sierlijst voor het schilderij. We konden na deze afspraak en vervolgens het maken van de lijst het schilderij mee naar huis nemen. We zijn heel tevreden over deze galerie en de schilder. 

Peter heeft ons ook nog geholpen bij het laten maken van een handgemaakte sierlijst voor het schilderij. We konden na deze afspraak en vervolgens het maken van de lijst het schilderij mee naar huis nemen. We zijn heel tevreden over deze galerie en de schilder. 
Robert-Jan en Evelien de Vos


Fijne ontvangst...


Wij hadden na snel, helder en soepel email verkeer een afspraak bij de galerie van Peter en Edith Zuidhoek "galerie ArtBoutique" in Noordwijk.

Na een fijn ontvangst kregen we koffie en bezichtigden we de schilderijen die wij op de duidelijke website hadden gezien. Op de vragen die we stelden kregen we helder en duidelijk antwoord, ze wisten veel te vertellen over schilders en mooie schilderijen die ze in hun galerie hebben hangen en staan.

We kregen ruim de tijd om de schilderijen rustig te bekijken en de mooiste in ons geval een schilderij van de Franse schilder Valéry Vecu Quitard te kopen. Het schilderij dat we kochten werd zorgvuldig en stevig verpakt meegegeven. We zullen er nog lang van genieten.

Edith en Peter dank hiervoor. De galerie is zeker een aanrader om te bezoeken.
Ivonne en Jaap Werkhoven


Gastvrij ontvangen...


Op de website had ik een mooi schilderij gezien van fijnschilder Valéry Vecu Quitard. Na een afspraak te hebben gemaakt - waarbij de communicatie fijn verliep - werden we enkele dagen later heel gastvrij ontvangen en hebben we in de prachtige galerie - waar een hele mooie collectie hangt met realistische schilderijen - de werken mogen bewonderen.

We kregen alle tijd om de schilderijen rustig te bekijken, waarbij door Peter en Edith vol passie over de schilderijen en schilders werd verteld.
Dewi Werkhoven


Museumstukken...


Ik was al jaren op zoek naar een mooi maritiem werk, maar de 17e eeuwse "museumstukken" die ik met name in Noord Amerika heb gezien lagen niet echt in mijn budget. Ik ben het internet op gegaan om te zien wat er in Nederland zoal geproduceerd wordt op dit gebied, en ik kwam al snel op de website van ArtBoutique. 

Ik was erg onder de indruk van de werken van Rob van Assen, en belde direct naar galerie ArtBoutique. We wonen in Spanje dus even langswippen zat er helaas niet in.

Ik sprak met Peter Zuidhoek die mij op allervriendelijkste wijze te woord stond, en er op wees dat Rob eventueel ook een schilderij in opdracht zou kunnen doen. Dat bleek hij inderdaad te willen doen maar natuurlijk niet direct, hij was bezig met ander werk. Enfin, we besloten opdracht te geven voor een schilderij van het VOC schip "Batavia" op volle zee na vertrek van Kaap de Goede Hoop in April 1629 op haar eerste, en tevens laatste reis want 4 maanden later verging het bij West Australië, maar dat is een heel ander verhaal...

Ik heb met Peter verder via email gecommuniceerd, en mijn wensen zijn perfect naar Rob van Assen doorgespeeld. Als je begint met een leeg doek sta je versteld hoeveel wensen je hebt, en hoeveel beslissingen je moet maken! Wat voor formaat, schip langsvarend, of naar je toe, of van je af, wat voor zee, wat voor lucht, het houdt niet op. 

Ik vond het een hele fijne ervaring. Ik kreeg een foto van de eerste ruwe schets en vandaar gingen we verder "bouwen". Het resultaat is prachtig. Peter is het persoonlijk gaan halen uit Friesland en heeft de versturing naar Spanje perfect geregeld. Ik heb er hier een lijst omheen laten maken en het is zo'n prachtig geheel geworden dat ik mijn blik er bijna niet af kan halen, en allemaal dankzij Artiest Rob van Assen en Peter van Galerie ArtBoutique!
Lucas Klarenbeek


Je krijgt geen spijt van een bezoek aan de galerie...


Ben je een liefhebber van realistische schilderkunst en wil je inspiratie opdoen omdat je van plan bent om een mooi schilderij aan te schaffen? Dan kunnen wij ArtBoutique van harte aanbevelen.

Bij ArtBoutique kun je uitgebreid de tijd nemen en ben je verzekerd van een origineel en uniek exemplaar. Ook zul je de liefde en passie ervaren die Edith en Peter hebben voor de schilderkunst. Zij hebben enorm veel kennis en een prachtige collectie van meerdere kunstenaars onder één dak.

Wij gaan in ieder geval de rest van ons leven genieten van een prachtig schilderij wat ons bijzonder aansprak en al langere tijd hoog op ons verlanglijstje stond. Wij zijn bijzonder blij met deze aanschaf en willen jullie en de kunstenaar hartelijk danken voor dit mooie schilderij.

Wij wensen jullie heel veel succes met jullie galerie!
Paul en Astrid van der Knaap-Disseldorp


Betaalbare werken...


Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan ArtBoutique in Noordwijk en een prachtig stilleven gekocht van de Vlaamse fijnschilder Guy de Jaegher.

Het was eenvoudig om telefonisch een afspraak te maken met Edith Zuidhoek, die samen met haar man Peter, ArtBoutique runt. Op de heldere website hadden we al enige interessante en nog betaalbare werken gezien en we waren benieuwd hoe deze er in werkelijkheid uit zouden zien.

We werden gastvrij ontvangen en waren aangenaam verrast door de opstelling van de verschillende werken, welke bijzonder goed uitgelicht waren.
Bij de aankoop kregen we een certificaat van echtheid mee en de nodige achtergrond informatie over de schilder Guy de Jaegher, met wie we intussen mail contact hebben gehad.

Voor wie van realistische schilderijen houdt, is ArtBoutique een uitstekend adres. Intussen hebben wij veel plezier van ons nieuw verworven werk !
Corrie en Henk Dinkla


Topservice...


Als cadeau voor de verjaardag van mijn man waren wij op zoek naar een schilderij. Na verschillende zaken bezocht te hebben besloten wij om een schilderij in opdracht te laten schilderen.

Zo kwamen we bij ArtBoutique terecht. Ook in coronatijd werden wij hartelijk ontvangen en goed geadviseerd. Peter luistert naar wat je mooi vindt en denkt mee.
Wij hadden een dierbare foto van onze kleinkinderen die heel fraai op het doek gezet is door Marc Lamers.

Tussentijds kregen we bericht over de voortgang en voordat de vernislaag aangebracht werd, kregen we eerst een foto van het schilderij. Mochten we nog op- of aanmerkingen hebben zou er nog iets aangepast kunnen worden. Topservice en omdat we in hetzelfde dorp wonen, kwam Peter het persoonlijk bezorgen.

Heel tevreden! We gaan hier nog lang van genieten.
Lonneke de Ridder-Looijesteijn 


Een pluim...


Wij zagen een prachtig Hollands Zomerlandschap op de website en hadden daar belangstelling voor. Na het beantwoorden van onze vragen besloten wij dit schilderij te kopen en op te laten sturen. Een bezoek aan de galerie was gezien de grote afstand voor ons niet mogelijk.

Tot onze verrassing ontvingen wij het schilderij een dag eerder dan gepland, stevig en zorgvuldig ingepakt. Wij hebben het direct aan de muur gehangen en zijn erg in onze nopjes. Onze complimenten voor de vriendelijke en zorgvuldige afhandeling, per slot van rekening hebben wij op elkaars ' blauwe ogen' moeten vertrouwen.

Ook een pluim voor het feit dat u steeds snel en vriendelijk reageert op onze e-mailberichten, deze betrokkenheid siert een goed 'handelsman'. 

Met groet en alle goeds voor u allen,
Marieke en Bart Kluten


Stralen passie uit...


Wij gingen op bezoek om een winterlandschap schilderij van Rob van Assen te kopen. Peter en Edith stralen passie uit waar ze voor staan: de schoonheid van realistische schilderkunst. Op een ongedwongen manier weten zij boeiend over de schilderijen in hun galerie te vertellen.
Lex Vendrig & Anne Tebbens


Kreeg gelijk goed advies...


Op zoek naar een goede schilder, om een schilderij in opdracht te laten maken, kwam ik op deze site terecht. Heldere site met veel foto’s van doeken van goede schilders. Rob van Assen sprak me erg aan.

Contact gelegd via de site en mijn wensen opgegeven. Kreeg gelijk goed advies door gelet op mijn wens net een iets groter doek te gebruiken.
Na de opdracht te hebben verstrekt werd ik ook op de hoogte gehouden omtrent de levering van het doek. Na de geplande termijn kreeg ik een foto van het doek met de vraag of dit conform mijn wensen was. Dit was het zeker! Mooi helder schilderij.

Ongevraagd kreeg ik ook een video van de schilder gemaakt tijdens het werkproces van het schilderij. Heel leuk. Kortom uitermate tevreden over deze galerie en de schilder. Het doek werd ook snel en keurig verpakt bezorgd. 
Claas van Veldhoven


Enthousiast en gastvrij...


We zijn onlangs verhuisd en zochten een schilderij dat past in het interieur. En dat is gelukt bij ArtBoutique gerund door enthousiaste en gastvrije Peter en Edith. We konden het schilderij eerst op proef ophangen alvorens definitief te beslissen. Erg handig.

De galerie heeft een ruime collectie hangen van allemaal erg goede schilders. Veel keuze dus. Een aanrader om eens een kijkje te nemen.
Andries en Erna de Boer


Ik ben verliefd...


Wat een geweldig mooie schilder is Rob van Assen. Ik ben verliefd op de prachtige werken van hem. Bedankt dat wij mogen mee genieten...
Mary van Beek


ArtBoutique is onderscheidend...


Nadat we een poos geleden bij ArtBoutique ongepland bij een expositie een 'theedoekje' van Jan Nederlof hadden gekocht, liepen we bij een recente expositie van Peter en Edith in Noordwijk tegen een heel mooi schilderijtje aan. Niet te groot, maar een prachtig geschilderd schip op zee waar een enorme sfeer van uit ging. Van Arnold de Lange bleek en wederom deden we een spontane aankoop.

Juist daarin in ArtBoutique onderscheidend, is onze mening. Kleinschalig, benaderbaar, niet 'pusherig in de verkoop' (want het is allemaal ontstaan door passie van Peter en Edith zelf) en bij een expositie zijn altijd een aantal kunstenaars aanwezig om iets te vertellen. Doordat zij zelf zo enthousiast zijn, word je dat zelf ook al snel en weet je meer van de achtergrond van het schilderij en/of kunstenaar.

Met veel plezier kijken we dagelijks naar zowel het eerste als het tweede schilderij.
Aad Aanhane en Marion van Staveren


Absolute kunst...


Rob van Assen en winterlandschappen noem je in één naam... Als je zijn winterse schilderijen aan de muur hangt, staan zomers nog de ijsbloemen op je ruiten. Met een schilderij van Rob van Assen heb je een echte meester aan de wand!! Ik blijf het zeggen, jullie collectie is nu eenmaal van een zeer hoog niveau. Met zulke 'meesters' kan het niet anders...
Aad Hanegraaf


Emotionele betekenis...


Ik kwam een prachtig schilderij van Leo van den Ende tegen die te koop aangeboden werd door Galerie ArtBoutique. Omdat het voor mij niet mogelijk was om het schilderij, die een emotionele betekenis voor mij had, origineel te kopen, werd ons aangeboden om van het schilderij een ArtPrint te laten maken.  Het is een schitterend doek geworden en ik kan mijn geluk niet op. Wij werden zeer vriendelijk, behulpzaam en hartelijk ontvangen door Peter en Edith.

Bedankt voor alles!
Eliza van Noort


Kunst voor elk budget...


Schilderijen voor iedereen die iets prachtigs aan de muur wil hebben hangen! Wat een diversiteit ook. Ik hou de website in de gaten voor exposities. Zo heb ik tijdens één van de exposities de ArtPrints gezien.
Zo maken Peter en Edith kunst voor iedereen betaalbaar. Kijk en geniet!!

Susanne van der Tang


Tevreden over opdracht!


Wij waren voor ons bedrijf met enige spoed op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een 40 jarig jubileum.

Na een kleine zoektocht via google kwamen we bij ArtBoutique terecht. Het begintraject verliep heel vlot, waardoor de kunstschilder snel aan de slag kon met ons schilderij. We vonden het fijn dat de communicatie zo goed verliep. En het eindresultaat was heel mooi! Mochten wij ooit nog eens een persoonlijk cadeau willen, zullen wij zeker weer contact opnemen.
Claudia van Velde


Kunstliefhebbers met verstand van zaken!


Peter heeft goed advies gegeven over een passende lijst bij mijn doek van Jan van den Brink wat ik gekocht heb op een expositie die door ArtBoutique georganiseerd werd. Jan was daar zelf ook aanwezig en heeft zijn werk toegelicht: mooie ervaring!
Maarten Lagerberg


Een aanrader!


Sinds ik de website van ArtBoutique in mijn Facebook bestand heb staan, ben ik iedere keer opnieuw verwonderd zoveel moois er hier te zien is. Een aanrader voor een ieder welke respect heeft voor hetgeen mensen presteren op dit vlak!
Wouter Hekkenberg


Gastvrij bezoek!


Wij zagen op Facebook een afbeelding van een schilderij van Leo van den Ende. Het sprak ons gelijk aan, naar zoiets waren wij op zoek. We bezochten de overzichtelijke website en zagen nog veel meer prachtige schilderijen van Leo van den Ende. We namen contact op voor een bezoek en werden heel gastvrij ontvangen. We waren onder de indruk van de collectie schilderijen en besloten, naast het schilderij dat we eerst zagen, nog een schilderij van Leo van den Ende te kopen. Daar genieten we elke dag van.

Wij bevelen de galerie van Peter en Edith van harte aan bij onze vrienden en familie en gaan zeker nog eens op bezoek.
Dirk en Carola van den Hoonaard


Het bezoeken van ArtBoutique is zeker aan te raden!


Bij ArtBoutique is een zeer diverse collectie schilderijen te bewonderen waarover Peter en zijn vrouw vol passie kunnen vertellen. Mjin ervaring met ArtBoutique is uitstekend te noemen. Vooraf werd contact met mij opgenomen om te vernemen waar mijn voorkeur naar uitging.

Bij bezichtiging was een kleine selectie reeds klaargezet, hetgeen het maken van de keuze vergemakkelijkte. Het bezoeken van ArtBoutique is zeker aan te raden!
Mike Herweijer


Bevlogen kunstliefhebbers


Peter en Edith zijn bevlogen kunstliefhebbers die hun passie graag met anderen delen. Ze hebben een mooie collectie kunstwerken van uiteenlopende kunstenaars. Wij zijn erg blij met de aangekochte werken.
Bas Winnubst


In een woord TOP!


Kontakt met ArtBoutique is door ons als zeer prettig ervaren. Fijne ontvangst in de galerie , en wij zijn erg blij met  het gekochte schilderij. In één woord  TOP.
Jan Gal


Zien is kopen :)


Huiselijke sfeer, goede display en intelligente toelichting: kenners! Zeker een bezoekje waard, maar let op : zien is kopen :)
Peter Van westerop


A great reminder of home


Truly a hidden gem! A fantastic selection of great works from a variety of artists, but carefully chosen as all artists offer a different style. We bought two pieces from Leo van der Ende and absolutely love them. As we have left Holland 8 years ago, the works are a great reminder of home. The reception by Peter and Edith was wonderful, they have put together a great collection. We will be back for sure! Thank you Peter and Edith!
Gertjan van der Geer


Prachtige collectie!


Peter en Edith zijn enorm gastvrij en Peter weet je vol passie te vertellen waarom, waar en hoe de schilder een werk gemaakt heeft.
Jessica, Steven en Nova 

ArtBoutique gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren. Als u meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier
 Cookies NIET accepteren