Hedendaagse kunstschilders

Bij ArtBoutique zijn overwegend schilderijen te koop in het genre realisme en vertegenwoordigd momenteel 12 kunstschilders uit Nederland, België en Frankrijk. De hedendaagse kunstschilders hebben ieder hun eigen herkenbare schilderstijl. Dat loopt uiteen van fijnschilderkunst tot impressionisme, maar wel overwegend realistisch. Het merendeel van "onze" hedendaagse kunstschilders is in staat om met grote precisie, soms foto-realistisch, te schilderen. 

Rob van Assen

Fijnschilder naar de Romantische School

John Wassenaar

Scherpschilder met passie voor foto-realisme.

Jan Nederlof

Hyperrealist

Leo van den Ende

Meesterlijke impressionist

Paul Vereecke

Realist in maatschappelijke thema's

Arnold de Lange

Maritiem kunstschilder

Marc Lamers

Veelzijdig realist

Jan van den Brink

Surrealist met fantasierijke composities

VĂ©cu

Fijnschilder met passie voor Trompe-l'oeil

Realistenpalet

Collectie realistische schilderijen

Oldtimer schilderijen

Classic cars & motors

Scheepsportretten

Collectie maritieme schilderkunst.

Nederlandse kunstschilders

Leo van den Ende schildert met zijn bekende impressionistische schilderstijl. De bekende Nederlandse kunstschilder Henk Helmantel noemde onze John Wassenaar "scherpschilder", een groot compliment van deze hedendaagse kunstschilder. Onder andere Rob van Assen, fijnschilder naar de Romantische School, Jan Nederlof - Hyperrealist en Marc Lamers - Veelzijdig realist maken het aanbod van onze hedendaagse kunstenaars gevarieerd.

Buitenlandse kunstschilders

Momenteel exposeren twee buitenlandse kunstschilders hun schilderijen bij ArtBoutique. Uit België komt Paul Vereecke, een realist in maatschappelijke thema's. Bekend om zijn New Yorkse straatbeelden. Uit Zuid-Frankrijk komt Vécu, een veelzijdig kunstschilder die veelal magisch realistisch gedetailleerde schilderijen maakt. 

 

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.

ArtBoutique