Galerie voor fijnschilderkunst en realisme

ArtBoutique is een galerie voor hedendaagse realistische schilderkunst, met soms een uitstapje naar het surrealisme. In onze galerie aan huis zijn schilderijen te koop van bekende fijnschilders als Rob van Assen, John Wassenaar, Guy De Jaegher, Paul Vereecke, Jan van den Brink, Jan Nederlof, Peter van den Borne, Leo van den Ende, Vécu, Marc Lamers, Léon van der Linden en Arnold de Lange.

Schilderij kopen

Een schilderij kopen in onze galerie kan online maar natuurlijk kunt u ook onze galerie bezoeken. Wij exposeren een groot aantal schilderijen die u eens van dichtbij kunt bekijken. U zult ervaren dat ArtBoutique hét adres is voor fijnschilderkunst en realisme!

Heeft u een schilderij gevonden dat u wilt bezichtigen, reserveren middels een optie of aankopen, bel ons dan voor een afspraak.

Bel voor een vrijblijvende afspraak

Een bezoek aan onze galerie aan huis is mogelijk na telefonische afspraak. Dit kan ook in het weekend of 's avonds. Wij nemen alle tijd voor u om u persoonlijk kennis te laten maken met onze collectie onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of thee. Wij vertellen u graag meer over wetenswaardigheden van onze kunstschilders. Bezoekers aan onze galerie zijn overwegend enthousiast over de uitgebreide collectie schilderijen.

Kunnen we u ook binnenkort begroeten in onze galerie?

Peter en Edith Zuidhoek

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.