Schilderij kopen

Het aanbod van de schilderijen te koop vindt u per kunstschilder via de speciale thema-pagina’s of via de pagina alle schilderijen. Wilt u een schilderij kopen uit onze galerie dan kunt u contact opnemen of het contactformulier invullen. Wij verkopen schilderijen uit eigen collectie en in consignatie. U kunt er voor kiezen om het schilderij op te halen of te laten verzenden. Er zijn een aantal schilderijen die, door de afmeting, niet verzonden kunnen worden. Wij zullen u bij de bevestiging daarover informeren. Er bestaat ook de mogelijkheid om een schilderij in opdracht te laten maken.

ArtBoutique Schilderij kopenArtBoutique Schilderij kopen

Schilderijen kopen of bekijken in Noordwijk

Hoewel wij ons uiterste best doen de foto’s zo duidelijk mogelijk af te beelden heeft u wellicht behoefte om, alvorens definitief over een aankoop te beslissen, het gewenste schilderij in het echt te bekijken. Het inschatten van de werkelijke afmeting is soms wat lastig. Het schilderij is in het echt nog veel mooier.

BTW:
Op onze prijzen wordt géén BTW geheven in verband met een door de belastingdienst verleende vrijstelling.

Géén verzendkosten:
Wilt u via de website een schilderij kopen dan nemen wij bij verzending binnen Nederland de verzendkosten voor onze rekening. Het schilderij zal na ontvangst van uw betaling verzekerd naar u toegezonden worden.

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Word ArtFollower


Word gratis ArtFollower en ontvang met regelmaat onze ArtBoutique-Info. U blijft dan op de hoogte van nieuwe schilderijen, aanbiedingen, informatie over exposities en wetenswaardigheden over onze kunstschilders. ArtFollowers worden bovendien uitgenodigd voor de VIP-preview avonden bij exposities. Meld u hier aan.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding als ArtFollower onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.

ArtBoutique