Eigen schilderij laten maken

Eenvoudig een eigen schilderij laten maken

Heeft u altijd al een droom gehad van een bepaald schilderij dat u het liefst vandaag nog aan uw muur zou hangen? Bij ArtBoutique kunt u dit schilderij laten maken. U geeft daarbij aan wat u op uw schilderij wilt hebben en in welke stijl en wij zorgen dat uw schilderij voor u wordt gemaakt. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een schilderij te laten maken van uw favoriete foto. Heeft u een dierbare herinnering waarvan u graag wilt dat deze mooi op canvas wordt gezet door een van onze kunstschilders? Mail dit gewoon naar ons door en wij gaan voor u aan de slag.  U kiest daarbij zelf de stijl waarin het schilderij voor u moet worden gemaakt.

Een eigen schilderij laten maken

Een schilderij laten maken is een perfect idee voor als u iets wat echt uniek is aan uw muur wil laten hangen. Daarbij is meer mogelijk dan u misschien wel denkt. Zoals u heeft kunnen lezen gaan we graag aan de slag met uw favoriete, meest dierbare foto, maar u heeft ook de mogelijkheid om iets geheel zelf te verzinnen. Wat dacht u van een levensloop van de carrière van een jubilaris? Beantwoord daarvoor de vragen in onze vragenlijst, die wij daarna doorsturen naar een van onze kunstschilders. Aan de hand van uw antwoorden en eisen krijgt u van ons een vrijblijvende offerte opgestuurd. U heeft bij ons al een geheel eigen schilderij vanaf 500 euro.

Wilt u ook een eigen schilderij laten maken?

U kunt een schilderij laten maken bij ArtBoutique, wat geheel wordt zoals u dat voor ogen heeft. Met andere woorden: de enige beperking bij het laten maken van een eigen schilderij is uw eigen fantasie. Onze schilders laten al uw dromen op gebied van schilderijen uitkomen. Het maakt daarbij niet uit in wat voor stijl u uw schilderij geschilderd wil hebben, wij gaan graag voor u aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft.

 

Bekijk hier onze collectie schilderijen.

U kunt ook een eigen schilderij laten maken in opdracht.
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Word ArtFollower


Word gratis ArtFollower en ontvang met regelmaat onze ArtBoutique-Info. U blijft dan op de hoogte van nieuwe schilderijen, aanbiedingen, informatie over exposities en wetenswaardigheden over onze kunstschilders. ArtFollowers worden bovendien uitgenodigd voor de VIP-preview avonden bij exposities. Meld u hier aan.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding als ArtFollower onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.

ArtBoutique