Koeien schilderijen

Hedendaagse kunstschilders

Galerie ArtBoutique vertegenwoordigd een select aantal hedendaagse kunstschilders. Enkele kunstschilders schilderen met regelmaat koeien schilderijen. Soms een schilderij van een koe alleen of opgenomen in een schilderij van een landschap.

Koeien schilderijen Rob van Assen

Kunstschilder Rob van Assen heeft de gave om dieren levensecht met grote precisie te schilderen. Een schilderij van een koe alleen komt niet snel voor in zijn panelen. Veelal schildert hij een koe of meerdere koeien in een zomerlandschap met bomen of figuren. In het schilderij van boerderij Postwijk uit Sassenheim schilderde Rob van Assen een groep blaarkoppen. Dit schilderij maakt deel uit van de collectie ‘Specials’ van oud Noordwijk en omstreken.

Koeien schilderijen van Leo van den Ende

Kunstschilder Leo van den Ende schildert met een impressionistische toets. Hij is bekend geworden als kunstschilder van bloembollenlandschappen. In zijn landschapschilderijen komen regelmatig koeien voor. Soms kun je spreken van een koeien schilderij wanneer deze prominent in de compositie naar voren komen. Bijvoorbeeld het doek ‘Koeien Nieuwkoop’. Zijn schilderijen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. Leo van den Ende schilderde het grootste bloembollenpanorama van de wereld.

Koeien schilderijen van John Wassenaar

Kunstschilder John Wassenaar schilderde een hele serie koeien schilderijen. Hij ging regelmatig de weilanden in om een serie foto’s te maken van deze nieuwsgierige dieren. Soms zelfs liggend in het gras maakte hij de juiste foto’s die hij geschikt vond om later koeien schilderijen van te maken. Vervolgens schilderde hij de koe of groepje koeien tot in de kleinste details. Het schilderij ‘Koe van Graven 92’ is zo’n voorbeeld van een schilderij waarbij hij voor de foto liggend in het gras de mooiste compositie kon vastleggen. Het resultaat mag er zijn. Soms ziet men bijna niet dat het een schilderij is.

Koeien schilderijen Jan van den Brink

Kunstschilder Jan van den Brink schildert overwegend surrealistische composities. Met regelmaat is een koe prominent aanwezig in een schilderij. Bijvoorbeeld het schilderij ‘Koe aan Zee’ is daar een mooi voorbeeld van.

In onze galerie zijn een aantal schilderijen van koeien te koop. Naast aankoop van een beschikbaar schilderij is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te laten maken door de kunstschilders De collectie is te bewonderen in onze galerie na telefonische afspraak. Bel 071-3618754

 

Bekijk hier onze collectie koeien schilderijen

U kunt ook een koeien schilderij in opdracht laten schilderen
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.