Bloemen schilderij

Voor een bloemen schilderij  bent u bij galerie ArtBoutique aan het juiste adres. De galerie vertegenwoordigd een aantal kunstschilders die met veel passie schilderijen van bloemen, landschappen, tuinen en bloemstillevens maken. Als u een bloemen schilderij wilt kopen dan heeft u een ruime keuze bij ArtBoutique.

Eigen stijl

Elke kunstschilder heeft een eigen stijl en voorkeur voor de wijze waarop hij een schilderij van bloemen maakt. De schilderijen lopen uiteen van kleurrijke bollenvelden tot sfeervolle tuinen en heel fijne stillevens van verschillende bloemen soorten. Van impressionistisch tot hyperrealistisch.

Bloemen schilderij van Leo van den Ende

Leo van den Ende werd bekend als kunstschilder van het grootste bloemenbollenpanorama van de wereld. Zijn bloemen schilderijen geven de bollenstreek weer in de sfeer van de jaren vijftig. Hij schilderde in de loop der jaren duizenden tulpen en hyacinten op zijn doeken. Naast het panorama van 63 meter lang en 4 meter hoog heeft Leo van den Ende veel schilderijen gemaakt met fleurige bloembollenvelden. Een aantal van zijn bloemen schilderijen zijn opgenomen in permanente collecties van diverse musea en verkocht aan liefhebbers van over de hele wereld. U kunt uit onze collectie een bloemen schilderij kopen van deze bekende impressionist.

Bloemen stilleven van Jan Nederlof

Jan Nederlof is een fijnschilder die een bloemen schilderij tot in de kleinste details perfectioneert.  Hij kan genieten van een bosje Lathyrussen en maakt daar foto’s van. Vervolgens bestudeert hij dit veelvuldig en maakt er dan een prachtig bloemstilleven van. Hij maakte een serie schilderijen van witte bloemen op een zwarte achtergrond, waarbij de bloem soms vanuit het niets naar voren komt. Klassiek modern realisme waar je van kunt blijven genieten. Bewonder vooral eens de fijne bloemen schilderijen van deze hyperrealist. Wilt u van Jan Nederlof een schilderij met bloemen kopen, dan kunt u bij ArtBoutique terecht.

Schilderijen tuintaferelen van Marc Lamers

Marc Lamers is een veelzijdig kunstschilder met een ‘losse toets’. Zijn schilderijen van bloemen zijn eerder realistisch te noemen dan impressionistisch. Hij schildert met veel passie kleurrijke tuintaferelen. Het zonlicht straalt veelvuldig op de binnenplaatsjes in zijn schilderijen waar de bloemen volop in bloei staan. U kunt een bestaand schilderij met bloemen kopen van Marc Lamers  maar het is ook mogelijk een schilderij van bloemen in opdracht te laten schilderen.

Bezoek vooral de website en geniet van het aanbod. De collectie is te bewonderen in onze galerie na telefonische afspraak. Bel 071-3618754

 

 


Bekijk hier onze collectie bloemen schilderijen

U kunt ook een schilderij van een bloem in opdracht laten schilderen
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.