Schilderij van een foto

Schilderij van een foto in opdracht

Galerie ArtBoutique vertegenwoordigd een aantal kunstschilders die met grote regelmaat een schilderij van een foto in opdracht maken.

Opdrachtgevers laten aan de hand van een foto een schilderij maken van bijvoorbeeld een dierbaar plekje uit hun woonplaats, vakantie adres of ouderlijk huis. Geliefde onderwerpen zijn ook bijvoorbeeld oldtimers of klassieke motoren.

Schilderij van een foto van uw schip of zeiljacht

Een schilderij van een zeiljacht varend op favoriet water behoort eveneens tot de mogelijkheden. Men kan dan het gehele jaar door genieten van het kostbare bezit en telkens terugdenken aan die mooie zeiltochten.

Schilderij van een foto als relatiegeschenk

Regelmatig wordt er voor bedrijven een schilderij gemaakt als relatiegeschenk of afscheidscadeau aan de hand van aangeleverde foto’s, welke dan als compilatie samengevat worden in een soort ‘levensloop’. Soms wil men een reproductie laten schilderen van een beroemd schilderij van oude meesters. Ook daarvoor is men bij galerie ArtBoutique aan het juiste adres.

Uiteenlopende afmetingen 

De afmetingen voor een schilderij in opdracht lopen uiteen van 30 x 40 cm tot onlangs zelfs 200 x 250 cm. Dit was een groot doek dat voor een reclamespot van KPN glasvezel gebruikt is. Er is vaak meer mogelijk dan men denkt...

Meerdere kunstschilders 

Afhankelijk van het gewenste onderwerp dat geschilderd moet worden, adviseert ArtBoutique één of meerdere kunstschilders die daar geschikt voor zijn. Aan de hand van aangeleverde foto’s wordt aan de kunstschilder(s) het verzoek voorgelegd en een prijsopgave gevraagd. Elke kunstschilder heeft een eigen schilderstijl. De opdrachtgever kan kiezen welke stijl hem/haar het meeste aanspreekt.

Portretschilderij aan de hand van foto

Natuurlijk behoort het maken van een portretschilderij aan de hand van aangeleverde foto’s ook tot de mogelijkheden. Een enkele keer komt het voor dat de kunstschilder zelf een foto van degene maakt die geschilderd gaat worden. 

Tevreden opdrachtgevers 

De kunstschilders van ArtBoutique hebben in de afgelopen jaren al vele opdrachtgevers tevreden kunnen stellen met hun schilderkunsten. Op de website zijn een groot aantal voorbeelden te zien van schilderijen die in opdracht gemaakt zijn.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij galerie ArtBoutique voor een schilderij in opdracht.

 

 

Bekijk hier een groot aantal schilderijen die gemaakt zijn in opdracht

Wilt u een schilderij van een foto laten maken?
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Word ArtFollower


Word gratis ArtFollower en ontvang met regelmaat onze ArtBoutique-Info. U blijft dan op de hoogte van nieuwe schilderijen, aanbiedingen, informatie over exposities en wetenswaardigheden over onze kunstschilders. ArtFollowers worden bovendien uitgenodigd voor de VIP-preview avonden bij exposities. Meld u hier aan.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding als ArtFollower onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.

ArtBoutique