Stadsgezicht schilderij

Hedendaagse kunstschilders

Galerie ArtBoutique vertegenwoordigd een aantal geselecteerd hedendaagse kunstschilders. Een aantal kunstschilders zijn bedreven in het schilderen van een stadsgezicht schilderij. Wie een fraai stadsgezicht schilderij wil kopen is bij ArtBoutique aan het juiste adres.

Schilderij stadsgezicht van Leo van den Ende.

Kunstschilder Leo van den Ende is een impressionist. Hij werd bekend als kunstschilder van bloembollenlandschappen uit de duin- en bollenstreek van de jaren vijftig. Zijn schilderijen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. Leo van den Ende schilderde herkenbare plekjes uit de bollenstreek met oude boerderijen en molens. Dankzij Leo van den Ende zijn de beelden uit de jaren vijftig voor het nageslacht bewaard gebleven. Hij maakte af en toe een schilderij van een stadsgezicht op Amsterdam of Den Haag. Als u een stadsgezicht schilderij wilt kopen kunt u in onze galerie een kijkje nemen.

Schilderij stadsgezicht van Marc Lamers

Kunstschilder Marc Lamers is een veelzijdig kunstschilder. Hij schildert regelmatig een stadsgezicht schilderij. Bijvoorbeeld aan de hand van voorbeelden van oude meesters. U kunt bijvoorbeeld van hem een reproductie van een stadsgezicht schilderij van Adrianus Eversen kopen. Geschildert naar het origineel. U kunt van Marc Lamers een bestaand schilderij van een stadsgezicht kopen, maar op verzoek schildert hij voor u een stadsgezicht schilderij van oude meesters in opdracht. In onze galerie kunt u een schilderij van een stadsgezicht kopen in verschillende schilderstijlen. Kiest u op de website voor ‘Alle schilderijen’ en u kunt het gehele aanbod bekijken.  Ook voor als u voor een bescheiden bedrag een stadsgezicht schilderij wilt kopen, kunnen wij u van dienst zijn. Er is kunst voor elk budget. Kijkt u maar in de collectie ‘Realistenpalet’.

De collectie wordt tentoongesteld in onze galerie. Bezoek graag na telefonische afspraak. Bel 071-3618754

 

Bekijk hier onze collectie schilderijen.

U kunt ook een stadsgezicht schilderij laten maken in opdracht.
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.