Winterlandschap schilderij

Hedendaagse kunstschilders

Galerie ArtBoutique vertegenwoordigd een aantal hedendaagse kunstschilders. Enkele kunstschilders schilderen ieder in hun eigen stijl prachtige schilderijen van winterlandschappen. Als u van fijnschilders een winterlandschap schilderij wilt kopen, bent u bij ArtBoutique aan het juiste adres.

Winterlandschap schilderij van Rob van Assen

Kunstschilder Rob van Assen heeft een voorliefde voor kunstschilders van de Romantische school. Dat komt helemaal tot uiting in zijn schilderstijl. Hij weet in een winterlandschap schilderij de sfeer en romantiek te vangen van bekende meesters als Barend Cornelis Koekkoek en Andreas Schelfhout. IJspret van schaatsende figuren met molens en ruïnes op de achtergrond in besneeuwde bosgezichten zijn veel voorkomende onderwerpen op zijn panelen. De composities van zijn schilderijen ontstaan vanuit een eigen fantasie en soms een combinatie van beeldmateriaal uit bestaande schilderijen van de oude meesters. Met regelmaat komen er bezoekers in onze galerie uit binnen- en buitenland om een winterlandschap schilderij te kopen.

Winterlandschap schilderij van Leo van den Ende

Kunstschilder Leo van den Ende schildert met een impressionistische toets. Hoewel hij bekend is geworden als kunstschilder van bloembollenlandschappen, zijn de schilderijen van winterlandschappen zeker zo fraai. Zijn schilderijen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. Leo van den Ende schilderde het grootste bloembollenpanorama van de wereld, waarbij de lente als periode werd gekozen om het landschap in volle bloei weer te geven. Een winterlandschap schilderij van Leo van den Ende toont vaak bekende stadsgezichten en herkenbare plekjes uit de bollenstreek. Liefhebbers van zijn werk kunnen exclusief bij ArtBoutique een schilderij van een winterlandschap kopen.

Schilderij winterlandschap van Marc Lamers

Kunstschilder Marc Lamers is een veelzijdig kunstschilder. De schilderijen van winterlandschappen van Marc Lamers zijn veelal gebaseerd op voorbeelden van bekende meesterwerken. U kunt van hem een  schilderij van een winterlandschap kopen of in opdracht laten maken als reproductie van schilderijen van Barend Cornelis Koekkoek, Andreas Schelfhout en Leickert. In onze galerie kunt u van meerdere kunstschilders een winterlandschap schilderij kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te laten maken door de kunstschilders.

De collectie is te bewonderen in onze galerie na telefonische afspraak. Bel 071-3618754

 

Bekijk hier een selectie van onze collectie winterlandschap schilderijen

U kunt ook een winterlandschap schilderij in opdracht laten schilderen
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.