Winterschilder

De mooiste winterschilderijen bij elkaar

Is het weer eens tijd voor de winterschilder? We hebben het dan niet over een schilder die bij u de muren en kozijnen even een likje verf komt geven. We hebben het dan over een schilder die de mooiste taferelen in het winterse landschap voor u uitbeeldt. De mooiste winterschilderijen vindt u in het assortiment van ArtBoutique. Wij doen altijd ons best om de mooiste schilderijen voor u bij elkaar te zoeken, die u dan weer op uw gemak kunt bekijken op onze website. Het is daarbij ook mogelijk om eens een kijkje te komen nemen in onze galerie in huis, waar we de mooiste werken bij elkaar hebben hangen.

Met een nieuw schilderij de winter in

Een wintertafereel spreekt altijd zeer tot de verbeelding. De hele periode heeft iets bijzonders. Het is een periode met belangrijke feestdagen, waarin mensen nader tot elkaar komen. Daar komt bij dat de witte bekleding van het tafereel een magische uitstraling heeft. Vandaar ook dat we u uitnodigen om gewoon eens bij ons de winterschilderijen te komen bekijken die we voor u bij elkaar hebben gezocht. Bent u op zoek naar een schilderij dat winter uitstraalt? De kans is dan zeker aanwezig dat wij het voor u in collectie hebben.

De mooiste taferelen van de winterschilder

Een winterschilderij is een verrijking voor uw inrichting. Bij ons vindt u die winterschilderijen waar u graag elke dag naar kijkt. Schilderijen waar u elke keer weer wat nieuws in ziet en waar u geen moment spijt van zult hebben dat u deze heeft gekocht. Schilderijen die u koopt voor de eeuwigheid, niet om maar heel eventjes als modegril aan de muur te hebben hangen. Wilt u meer weten over onze schilderijen? Dan raden wij u aan om gewoon een keer bij ons langs te komen en al uw vragen op ons af te vuren.

U kunt ook een winterschilderij laten maken in opdracht.
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.

ArtBoutique