Landschap schilderij 

Hedendaagse kunstschilders

Galerie ArtBoutique vertegenwoordigd een select aantal hedendaagse kunstschilders. Een aantal kunstschilders zijn bedreven in het schilderen van een landschap schilderij. Wie een fraai landschap schilderij wil kopen is bij ArtBoutique aan het juiste adres.

Schilderij landschap van Rob van Assen

Kunstschilder Rob van Assen heeft een voorliefde voor kunstschilders van de Romantische school. Dat komt helemaal tot uiting in zijn schilderstijl. Hij weet in de schilderijen van landschappen de sfeer en romantiek te vangen van bekende meesters als Barend Cornelis Koekkoek en Andreas Schelfhout. Naast winterlandschappen schildert hij met grote passie zomerlandschappen met prachtige luchten en spiegelingen in het water. Belangstellenden uit binnen- en buitenland kwamen de afgelopen jaren een schilderij van een landschap kopen van deze getalenteerde kunstschilder

Bloembollenlandschappen van Leo van den Ende

Kunstschilder Leo van den Ende schildert impressionistisch. Hij is bekend  geworden als kunstschilder van bloembollenlandschappen uit de duin- en bollenstreek van de jaren vijftig. Zijn landschap schilderijen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. Leo van den Ende schilderde het grootste bloembollenpanorama van de wereld, waarbij de lente als periode werd gekozen om het landschap in volle bloei weer te geven. Met regelmaat ontvangen wij bezoekers in onze galerie die een landschap schilderij willen kopen van Leo van den Ende.

Zomerlandschap schilderij van Marc Lamers

Kunstschilder Marc Lamers is een veelzijdig kunstschilder. Een landschap schilderij van zomerse tuinen van Marc Lamers ontstaat veelal vanuit zijn eigen fantasie. De tuinenschilderijen met prachtige zonnige lichtvallen zijn erg geliefd. De schilderijen van herfst landschappen schildert hij aan de hand van foto’s die hij zelf maakt tijdens wandelingen in de natuur. U kunt  een bestaand schilderij van een landschap kopen, maar op verzoek schildert hij landschappen van oude meesters in opdracht.

Surrealistisch landschap schilderij van Jan van den Brink

Kunstschilder Jan van den Brink schildert op zijn geheel eigen wijze schilderijen van landschappen. Vaak zijn er gebouwen die een doorkijk hebben naar een landschap, waarbij de achtergrond van zijn opleiding als architect goed tot uiting komt. In de landschap schilderijen komen vaak Griekse beelden voor met zicht op zee. Ook bekende monumentale gebouwen die hij op zijn verre reizen overal ter wereld fotografeerde zijn geliefde onderwerpen in de schilderijen van landschappen van Jan. Denk aan bijvoorbeeld het schilderij ‘Cloon in Frankrijk’ of ‘Uitgejaagd’.

In onze galerie kunt u een schilderij van een landschap kopen. Naast aankoop van een beschikbaar schilderij is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te laten maken door de kunstschilders

De collectie is te bekijken in onze galerie na telefonische afspraak. Bel 071-3618754

 

Bekijk hier onze collectie landschap schilderijen

U kunt ook een landschap schilderij in opdracht laten schilderen
Maximaal 2MB
Voor het versturen van grotere bestanden verzoeken wij u de gratis service van wetransfer.com te gebruiken. U kunt de de foto's sturen aan: info@artboutique.nl.
 
Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.