Schilderijen te koop

Hedendaagse kunstschilders

Galerie ArtBoutique vertegenwoordigd een aantal geselecteerde kunstschilders uit binnen-en buitenland. Het genre van de collectie schilderijen die in de galerie te koop zijn vallen in het realisme genre. Een enkele keer met een uitstapje naar het surrealisme.

Schilderij kopen van fijnschilders

Een aantal kunstschilders zijn in staat om zeer gedetailleerde schilderijen te maken. De stijl van deze realistische schilderijen vallen te omschrijven als fijnschilderkunst. Kenners noemen deze stijl ook wel hyperrealistisch of foto-realistisch. John Wassenaar is de kunstschilder die zelfs de titel ‘scherpschilder’ kreeg van de grote meester Henk Helmantel. Van zijn hand zijn schilderijen te koop die nog mooier zijn dan de foto die als voorbeeld diende.

Schilderij kopen van impressionisten

Naast fijnschilders vertegenwoordigd galerie ArtBoutique ook enkele kunstschilders die wat ‘losser’ schilderen. De stijl van Leo van den Ende is echt impressionistisch te noemen. Met zijn losse toets weet hij toch in perfectie een beeld weer te geven die een heel herkenbare compositie genoemd kan worden. Kijkend met enige afstand van zijn schilderijen kan men genieten van schilderkunst van hoog niveau. Het is niet voor niets dat liefhebbers uit binnen- en buitenland besloten een schilderij te kopen van zijn hand.

Groot schilderij kopen

De afmetingen voor de meeste schilderijen liggen in de grootte van 40 x 50 cm tot 50 x 70 cm. Soms wil iemand een schilderij kopen van een groter formaat. Bijvoorbeeld 80 x 120 cm of zelfs nog groter van 120 x 150 cm. Bij ArtBoutique zijn ook een aantal schilderijen te koop in grotere afmetingen. Denk daarbij aan scheepsportretten, specials uit de oceaan-collectie of bloembollenlandschappen van Leo van den Ende. Voor liefhebbers van schilderijen van vrouwenportretten heeft kunstschilder Peter van den Borne een aantal grote schilderijen te koop.

Onderwerpen schilderijen van onze kunstschilders

Er zijn gemiddeld 400 schilderijen te koop uit verschillende thema’s. Veel voorkomende onderwerpen zijn stillevens, bloemenschilderijen, schilderijen van dieren, strandschilderijen, zomerlandschappen, winterlandschappen, scheepsportretten en bijvoorbeeld wildlife.

Enkele kunstschilders zijn met name gespecialiseerd op een bepaald onderwerp of schilderen graag eenzelfde thema. Bijvoorbeeld Léon van der Linden schildert vrijwel uitsluitend wildlife. Andere kunstschilders zijn veelzijdig en schilderen net zo gemakkelijk landschappen als bijvoorbeeld scheepsportretten.

Tevreden kopers van schilderijen

In de loop der jaren mocht galerie ArtBoutique veel belangstellenden begroeten. Niet alleen op de website, maar zeker ook tijdens exposities op locatie en bezoekers aan onze galerie op afspraak. Het komt regelmatig voor dat we kopers weer terug zien om hun collectie uit te breiden. Soms met een schilderij van de kunstschilder waar eerder een schilderij van gekocht is, maar soms ook om een schilderij van een andere kunstschilder aan te kopen.

Bel gerust voor een afspraak om vrijblijvend de collectie schilderijen in onze galerie te bekijken.

Peter en Edith

Passie voor realisme

De galerie is ontstaan vanuit onze passie voor realistische schilderkunst. ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realisme. U kunt een schilderij kopen, een schilderij in opdracht laten maken of gewoon genieten.

Onze collectie omvat meer dan 400 schilderijen!

Blijf op de hoogte


Met regelmaat brengen wij de ArtBoutique-Info uit. Een nieuwsbrief met een overzicht van nieuwe schilderijen, informatie over exposities en leuke weetjes over onze kunstschilders. Meld u hier aan en blijf voortaan op de hoogte.

Ter introductie ontvangt u bij aanmelding voor de nieuwsbrief onze cadeaucheque t.w.v. € 100,- !

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Twitter.